سلامی
از اعماق وجود بر خوانندگان همیشگی وبسایت های ما که همواره هر کلام من چون
گرزی آتشین بر
پیکره
افراد سوجو ئیست که
از نهایت سادگی و صداقت ما سود میبرند
.دوستان در خرید فلزیاب دقت کنید !!
امروز دست اکبر را که رو کنی فردا اصغر
به بازار میاید و واقعا من خودم مانده ام که
چکار کنم؟؟.JPG)
اگر بخاطر دوستان و مشتریانی که پی در پی تماس میگیرند و
از افشای حقیقت توسط
بنده شکر گذاری میکردند نبود هرگز این مطالب را نمینوشتم
و خودم را درگیر چنین مسائلی نمیکردم،ولی گویا باید بار دیگر
دست به قلم ببرم ویک بار برای همیشه حجت را بر دوستان تمام
کنم به شرطی که در
خرید فلزیاب دقت کنید!!!

مشتریانی تماس گرفته و از بنده راجع به فلزیاب های ژاپنی و
یا محصول مشترک ژاپن
صحبت میکنند که مرا بر آن داشت تا نگاهی به این محصولات به
اصطلاح ژاپنی بیاندازم که با هم مروری میکنیم بر این جستجو هایم:
من ابتدا به دنبال کانون و سایت مرکزی و تولید
کننده این کارخانه ژاپنی گشتم
همه میدونند که در سایت سونی ژاپن محصولی به
عنوان فلزیاب وجود نداره و اساسا
ژاپن اصلا فناوری سیستم های باستان شناسی
ندارد مگر لوله یابی وکابل
یابی و غیره که در کار ما نیست اما من این سایت را تحت عنوان سونی
ایمیجر
یافتمwww.sonyimager.com
دوستان در خرید فلزیاب دقت کنید !!
با خودم گفتم به به عجب سایتی عکسشم اینجا گذاشتم میدونید
چرا؟ چون
باز هم چون گذشته بوی جعل و تقلب تمام فضای این
سایت پر کرده بود و مضحک ترین
چیزی که در بدو ورود به این سایت بر خوردم و
نشان از بی سوادی نویسنده آن داشت
این جمله بود welcome to sonye metal
detector بود؟؟؟؟؟؟
دقیقا منم شبیه علامت سوال شده بودم ،آخه این
چه جمله ایی؟ به دستگاه فلزیاب خوش اومدین؟ جالبه نه ؟ اونم همچین گافی
توسط ژاپنی ها؟؟
اگر دقت بشه من یک عکس هم از این سایت گرفتم
چون معتقدم و پیش بینی میکنم تا
چند روز آتی اونایی که خودشون
میدونند بیان برای فرار از رسوایی خودشون یا این
سایت را بطور کلی منحل کنند یا اینکه در
پی اصلاحش بر بیان از صد کلمه موجود در این سایت که صد و ده غلط املایی و
غیره که داره بگذریم به جاهایی رسیدم که خیلی برام وحشت آور بود؟؟؟
عکس شماره یک:

دوستان در خرید فلزیاب دقت کنید !!
تصویر شماره یک گویای حقیقت است و من در این
مورد سکوت میکنم لینکها که همون
عکس دوربین های سونی هست به سایت اصلی
سونی لینک شده البته فعلا که من در
حال نگارشم شاید بعد ......آره خوب
گرفتی!!!
از اینها که بگذریم دیدم قسمت تماس با ما این
سایت اصلا تلفن ژاپن نداره پیش خودم
گفتم برم تو همون سایت معروف رجیستر که
از طریق اون سایت میشه اساس و بنیان هر
سایتی را بدست آورد مثل این که در
کجا و چه تاریخی و کدوم شرکت ثبت شده؟؟ اگر
شما هم قصد تحقیق داری و خواستی
بخواهی بدانی که سونی ایمیجر در کجای ژاپن ثبت
شده و شماره سایت ثبت کننده
چیه کافیه عکس دوم ببینید یا روش کلیک کنید و به
قسمت مربوطه وارد شوید.
و تصویر شماره دو:

دوستان در خرید فلزیاب دقت کنید !!
در تصویر بزرگتر همه چیز واضح هست و
: تصویر سوم

اینجا تو سایت رجیستر من برای اینکه ببینم سایت
جدیدالتاسیس سونی کی و کجا افتتاح
شد و چه کسانی در مراسم افتتاح حضور
داشتند زدم sonyimager.comناگهان با
صحنه و تصویر
عجیب چهارم برخوردم
تصویرچهارم:

دوستان در خرید فلزیاب دقت کنید !!
تصویرچهارم که دیدم کمرم شکست چندین مرتبه مطلب
را مطالعه کردم هیچ نیازی به
دانستن زبان انگلیسی نبود تصویر خودش با
من حرف میزد من بیچاره ساده انقدر محو
محصولات و فلزیاب های جی پی آر شده بودم
وقتی دیدم زده مکان ثبت سایت
اصفهان و
سایت ثبت کننده اصفهان هاست اول فکر کردم
اصفهان شهری تو ژاپن هست ،
البته حق دارید که بخندین چون منم واقعا
سرم گیج رفته بود و دلم برای یک سری از
افرادی سوخت که برای این دستگاهها پول
هنگفتی داده اند ،و سوالاتی برای ذهن من
پیش آمد،تا قبل از این شخصی بنام
علی لولو تحت عنوان فلزیاب های لیزری و اینکه او
در کیش دفتر دارد و هر کسی
پول پیش براش واریز کنه اونم براشون دستگاه با مربی
آموزش میفرسته اما این
بار کاراز ادعا و دروغ گذشته بود .
نگاهی به سوالات من؟؟
1-آیا سونی چلاق بوده که در ژاپن سایت ثبت
نکرده بود؟ و یا اینکه نیازی به وکیل وصی در اصفهان داشت؟
2-مگر سونی نماینده ایی به نام آقای ساعتچی در
تهران ندارد؟
3-به راستی این دستگاهها که در این سایت ثبت
شده اند در کجا تولید میشوند؟
4- چرا اونها دستگاههایی مثل ران ابات ای اکس پی
4000و غیره را در این سایت قرار
ندادند؟ آیا از ساخت آن عاجز بودند؟

مسلما شرکت سونی چلاغ نیست و دنبال تولید
فلزیاب نیست و در ایران هم سایت به زبان فارسی داره که با جستجو میتونید
اون را هم پیدا کنید
و نمایندگی آن تهران خ جمهوری حد واسط دانشگاه
و فلسطین پابرجاست.
3- دو احتمال وجود داره یا چین به سفارش ایران
میسازه یا اینکه آقایون یه نرم افزاری طراحی کردند که دستگاههای بوقی را به
تصویری تبدیل میکنه و فقط غالب خالی را از چین میخرند.
4- خیردستگاههایی چون ران ابات و شرکت او کی ام
لورنز و دی تی آی
آلمان چون گاو پیشانی
سفید هستند و خود سایتی هویتی اسم
و رسمی دارند، نه چون چهارتا دستگاه بی نام و
نشان و جعلی وکه
سایت های من درآوردی به پشتیبانی یک سری افراد سود جو
هدایت شود !!!! فقط یک کاری میشه
انجام داد و اونم اینه که
آنها را هم مونتاژ کنند
و با این عنوان که اینم دستگاه ارژینال
آلمانی هست به خورد مشتریان دهندکه هیچ بعیدم نیست.به
نظر شما جعلی این دستگاهها ساخته شده؟
دوستان در خرید فلزیاب دقت کنید !!
کلیک
کنید بریم سراغ ایران زمین